Fredag!

Hej på er! Hur har ni det? Själv så känner jag mig lite smått stressad, har nämligen en del saker som jag måste fixa med idag.. Förstår inte hur jag ska hinna med allt bara så det är lika bra att sätta igång.
puss!


Päls= djurplågeri

Läste precis den här artikeln om päls på aftonbladet, och jag blir bara så arg och frustrerad när jag läste den.  Jag kan inte riktigt förstå hur man med gott samvete kan bära plagg med äkta päls.  Att använda pälsen till att ha som en boll på en mössa är ju helt sjuk. Det är ju bara så löjligt och fyller ingen funktion alls över huvud taget. Tycker man nu att det är så himla snyggt med den där bollen så finns det faktiskt någonting som heter fuskpäls!! Men det verkar som om folk verkar vara så otroligt lättpåverkade när det gäller mode. Bara för någonting är tränigt eller att någon modeikon bär det, så måste tydligen alla det. Det tycker jag bara är så jävla sorgligt rent ut sagt. Börja tänka lite själv istället liksom..         

Hur kan man på allvar tycka att det är rätt att föda upp djur, låta dem växa upp under hemska förhållanden och döda dem för att använda pälsen som en boll på en mössa? Seriösast? Djuren är, precis som vi, levande varelser och har lika stor rätt till ett bra liv som oss människor och det är aldrig rätt att utnyttja och tortera dem som pälsindustrin gör.  Jag hoppas verkligen att folk någon gång kommer inse hur fel det är och att pälsindustrin kommer försvinna.  Men så länge det finns en efterfrågan på päls så kommer industrin att fortsätta, tyvärr.






Läs hela artikeln här.                                 


Hey baby, I think I wanna marry you




It's a beautiful night,
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes?
Or is it this dancing juice?
Who cares baby
I think I wanna marry you

 

Tisdag 15/2- 2011

Hej!
Jaha, nu var man här igen då efter ett långt uppehåll. Ja vet jag är sämst på att uppdatera här, men men who cares liksom? Närå, jag lovar att jag ska skärpnig.. Hörs om en stund, Puss!




RSS 2.0